tag:blogger.com,1999:blog-2425980574468428439.post2444689231683711367..comments2024-02-20T20:41:06.833+02:00Comments on Rouva Kasvis: Porkkanaa ja kananpoikaa afrikkalaisin sävyinRouva Kasvishttp://www.blogger.com/profile/17352925136185226934noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2425980574468428439.post-55156877946026315972016-02-04T22:18:48.346+02:002016-02-04T22:18:48.346+02:00OK! Kiitokset!OK! Kiitokset!Rouva Kasvishttps://www.blogger.com/profile/17352925136185226934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2425980574468428439.post-22354321404852542172016-02-04T21:14:45.874+02:002016-02-04T21:14:45.874+02:00Kiva ohje! Kiitos! Sanoisin kyllä, että Ras el han...Kiva ohje! Kiitos! Sanoisin kyllä, että Ras el hanout kannattaa sekoittaa itse, vaikka kaikkia "tarvittavia" mausteita ei mukaan laittaisikaan. Kurkuma on pohjamauste, neilikkaa ja maustepippuria ainakin, ja loput maun mukaan, kokonaisista mausteista itse jauhaen. (kurkuma saa toki olla valmiiksi jauhettua!) Johannahttps://www.blogger.com/profile/06720134032621606626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2425980574468428439.post-68015152523152500162016-02-03T21:32:21.698+02:002016-02-03T21:32:21.698+02:00Nam. Aion ehdottomasti kokeilla.Nam. Aion ehdottomasti kokeilla.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15942324939789785543noreply@blogger.com