Puolitin ”ready to eat” -avokadon ja lusikoin keväisen
vihreää, pehmeää maltoa leivälle. Murskasin ja levitin sitä haarukan avulla.
Puristin päälle sitruunan mehua tummumisen estämiseksi. Maustoin ripauksella
suolaa ja mustapippuria.
Halkaisin syöntikypsän mangon. Tein siemenettömään
puolikkaaseen pikkuveitsellä ristiviillot kuoreen saakka ja muljautin mangonpuolikkaan
ympäri, jolloin hedelmälohkoja oli helppo irrotella leivän päälle. Ripautin
mausteeksi kaiken ylle chilihiutaleita.
Lisäsin herkkuleivälleni vielä muutaman murskatun hasselpähkinän ja lehtipersiljaa. Kokeile sinäkin! Mango-avokadoleipä piristää mieltä ja ravitsee kehoa tässä loskakelissä, jossa muutoin mieluiten vain käpertyisi sohvan nurkkaan.
Kuvat, ohje ja teksti: Pirjo Toikkanen
Kuvat, ohje ja teksti: Pirjo Toikkanen
Näyttääpä houkuttelevalta! Pakko kokeilla.
VastaaPoistaKiitos!
VastaaPoista